Servicii financiare 100% gratuite

Beneficiile tale:
Beneficiile tale:
Reprezinta un imprumut bancar, in vederea achizitionarii sau constructiei unui imobil, in limita a maxim 85 % din valoarea locuintei.
In functie de modul de garantare a creditului obtinut, acesta poate fi:
IPOTECAR  –  se garanteaza obligatoriu cu locuinta respectiva prin instituirea unei ipoteci in favoarea bancii.
IMOBILIAR – se poate garanta cu o alta locuinta care apartine fie solicitantului fie altei persoane prin instituirea unei ipoteci in favoarea bancii.
Pentru oricare dintre cele doua variante, perioada de creditare este de maxim 35 ani, respectiv 420 luni. Exista insa  posibilitatea rambursarii anticipate, totale sau parţiale a creditului. In cazul rambursarilor partiale se poate opta intre diminuarea perioadei/pastrarea ratei si diminuarea ratei/ pastrarea perioadei..
 PRIMA CASA – produs subventionat de Statul Roman pentru a sprijini familiile la inceput de drum  in care avansul minim este de 5%.
Un aspect de care trebuie sa tina cont cumparatorii unei locuințe prin programul Prima Casa, este timpul mai mare de asteptare pentru aprobare. Acest lucru se datorează partilor implicate, pe langa banca care urmează să ofere creditul, este vorba si de Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderi Mici și Mijloci (FNGCIMM). Dosarul aprobat de banca ajunge ulterior la Fondul de Garantare care poate să il valideze sau sa il respingă
Si in cazul unui credit prin programul Prima Casa exista posibilitatea rambursarii anticipate, totale sau parţiale a creditului insa exista o restrictie pe o perioada de 5 ani cu privire la posibilitatea instrainarii imobilului.
Reprezinta un imprumut destinat renovarii (modernizarii) unei locuinte si se garanteaza cu locuinta care urmeaza sa fie renovata, prin instituirea unei ipoteci in favoarea bancii.Suma finantata nu poate depasi 70 % din valoarea evaluata a locuintei.
Creditul se realizeaza pe o perioada de maxim 30 de ani ( 360 de luni), cu posibilitatea rambursarii anticipate totale sau partiale.
*Pentru sume de pana la 35.000 de euro, ai posibilitatea sa iti modernizezi/consolidezi/reabilitezi/extinzi/finalizezi locuinta doar pe baza unei declaratii pe proprie raspundere – astfel poti obtine un credit usor si rapid iar pentru sume suplimentare, se vor prezenta documente justificative.

APLICA PENTRU UN CREDIT

sau