Email: : office@creditrezidential.ro
Email: : office@creditrezidential.ro
Transforma visul tau in realitate
2 camere Dorobanti – Cartier Floreasca
10, Strada Hatmanul Arbore, București, Dorobanți, Sector 1, Bucharest, 011602, Romania
Vandut 99,700 EUR EUR - Apartament, Vanzari Apartamente 2 camere
RH-28531-property 50 mp 2 Camere 1 Baie 2005 an construcție

Pe aleile linistitului cartier Dorobanti descoperim un bloc S+P+5E de exceptie, finalizat in anul 2005,  care imbina in mod admirabil confortul si linistea intr-una din cele mai dorite zone ale Bucurestiului. La etajul 1 vă propunem spre  achiziție un apartament de 2 camere de 50mp utili,  somptuos, spatios si luminos, ideal pentru o familie sau ca investitie.

Accesul din strada este securizat, complexul beneficiind de serviciu permanent de paza.

Din aleea larga, serpuita, pavata in stil rustic-traditional se patrunde in holul imobilului, larg si impozant, placat cu granit si utilat cu un lift Schindler modern, care ii conduce pe proprietari/oaspeti in apartament, dar care coboara si pana la zona de parcare din subsol.

Pentru asigurarea confortului termic optim in perioadele calduroase, dar si cele geroase de iarna, apartamentul este dotat cu centrala proprie si este racordat la sistemul de racire centralizat al cladirii, benficiind si de sistem de senzori de fum pentru prevenirea incendiilor.

Avand o suprafata echilibrata si functionalitati deosebite, acest apartament este sinonim cu luxul si linistea in inima verde a complexului si ofera acces facil catre obiective educationale si medicale (scoli, licee, spitale, clinici), dar si posibilitati de relaxare, distractie si petrecere a timpului liber (parcuri, muzee, restaurante, cafenele, cluburi) atat pentru adulti, cat si pentru copii. Un alt punct forte al sau este pozitionarea in vecinatatea zonei comerciale si de afaceri din nordul orasului.

Caracteristici

Localizare pe hartă

Propietăți similare

Formular creditrezidential.ro