Email: : office@creditrezidential.ro
Email: : office@creditrezidential.ro
Transforma visul tau in realitate
3 camere 100 mp. utili, Metrou 1 Mai
6, Strada Telega, Metropolis Residence, Pajura, Sector 1, Bucharest, 012411, Romania
Vandut 148,700 EUR EUR - Apartament, Vanzari Apartamente 3 camere
RH-29488-property 100 mp 3 Camere 2 Bai 2008 an construcție

Apartament superb plin de rafinament si bun gust intr-una din cele mai căutate zone ale Bucureștiului.
Amplasat la etajul 1, intr-un imobil finalizat in anul 2008 ce se află la numai 5 minute de Metroul Jiului, cu o suprafață utilă de 100 mp. decomandat, 2 băi și 2 terase, dressing și debara, extraordinar de bine compartimentat, zona de zi și cea de noapte fiind inteligent delimitate și cu finisaje de cea mai inaltă calitate, sunt doar câteva din caracteristicele care fac din această proprietate locul ideal pe care il căutați pentru a vă oferi confortul si liniștea de care ave59;i nevoie. Renovat recent, mobilat și utilat cu multă atenție la detalii, pregătit în totalitate pentru noii proprietari .

Zona este una sigură, foarte liniștită, fiind ferită de zgomotul urban dar totuși oferindu-vă mai multe oportunități de a ajunge rapid în multe zone importante ale orașului: Baneasa, Aviatiei, Aviatorilor Piața Presei, Parcul Herăstrău. La o distanță de aproximativ 10 minute regăsim instituții de învățământ precum Colegiul Național Aurel Vlaicu, Liceul Constantin Brâncoveanu, Școala gimnaziala 179, farmacii, supermarket, etc.

Situatia juridica este una clara si transparenta, actele necesare vanzarii sunt pregatitie pentru a facilita o tranzactie rapida si sigura.

Pentru orice alte informatii sau pentru a programa o vizionare va stau oricand la dispozitie.

Caracteristici

Localizare pe hartă

Propietăți similare

Formular creditrezidential.ro