Email: : office@creditrezidential.ro
Email: : office@creditrezidential.ro
Transforma visul tau in realitate
3 camere mobilat si utilat cu loc parcare inclus
24 Bl 5, Strada Tineretului, Militari Residence, Chiajna, Dudu, Ilfov, 77041, Romania
Activ 76,000 EUR EUR - Apartament, Vanzari Apartamente 3 camere
RH-28607-property 70 mp 3 Camere 2 Bai 2016 an construcție

Alege sa traiesti la un standard ridicat de confort si siguranta, intr-un ansamblu rezidential complet nou, ce reuneste o comunitate tanara de locuitori.

Apartament de vanzare cu 3 camere, spatios, 66 mp utili. Situat la etajul 5 din 8, in bloc cu 2 lifturi, construit in 2016. Finisaje peste medie din punct de vedere calitativ.

Se preda cu mobilier si electrocasnice: cuptor, plita, hota, frigider, aer conditionat, televizor, masina de spalat rufe, mobilier complet de bucatarie, pe commanda, canapea/coltar in living, bar, dressing, pat matrimonial Mobexpert, dormitor copil mobilat Mobexpert.

Apartamentul include loc de parcare aflat in interiorul complexului.
Accesul in interiorul complexului se face numai pe baza de cartela, aici avand acces numai locuitorii. Intrarea in scara este si ea este securizata si se face pe baza de cartela.
Complexul beneficiaza de un mic parc – loc de joaca privat in aer liber pentru copii, in curtea proprie.

Pozitionat excelent, in blocul 4, pe Str. Tineretului nr. 24, statie de Autobuz STB 138, 178, 278 la ie;ire din parcarea complexului. Acces rapid spre Bd. Iuliu Maniu – 2 statii de Metrou in apropiere: Pacii sau Preciziei la aprox. 10 min. de mers cu masina, in functie de trafic.

Centrala termica proprie a apartamentului genereaza costuri extreme de mici in ceea ce priveste intretinerea.

In imediata apropiere se afla centrul comercial Militari Shopping Center, Auchan Militari, La Strada Mall, LIDL, Starbucks, KFC, McDonalds, Dechatlon, World Class cu sali de fitness si bazine de inot, Piscine, centre SPA, Sauna, centre de infrumusetare, cabinete medicale/stomatologice, Ballroom de evenimente, gradinite, scoala privata, spatii de joaca pentru copii!

Caracteristici

Localizare pe hartă

Propietăți similare

Formular creditrezidential.ro