Email: : office@creditrezidential.ro
Email: : office@creditrezidential.ro
Transforma visul tau in realitate
Apartament de 3 camere, 72 Mp – 2 min Laminorului
130, Bulevardul Laminorului, Bucureștii Noi, Sector 1, Bucharest, 013078, Romania
Activ 124,900 EUR eur - Apartament, Vanzari Apartamente 3 camere
RH-30720-property 82 mp 3 Camere 2 Bai 2010 an construcție

Agentia Credit Rezidential va propune spre achizitie un superb apartament de 3 camere, curat si bine intretinut, care nu mai necesita nicio alta investitie.
Blocul este unul solid, finalizat in anul 2011, are lift, finisaje de cea mai buna calitate, arhitectura contemporana, living superb, 2 dormitoare mari si luminoase, 2 bai complete, bucatarie dotata si utilata, terasa deosebita, extraordinar de bine compartimentat, sunt doar cateva din caracteristicele care fac din aceasta proprietate locul ideal pe care il cautati pentru a va oferi confortul si linistea de care aveti nevoie.
Zona este una sigura, foarte linistita, fiind ferita de zgomotul urban dar totusi oferindu-va mai multe oportunitati de a ajunge rapid în multe zone importante ale orasului: Baneasa, Aviatiei, Aviatorilor, Piata Presei, Parcul Herastrau, Parcul Bazilescu. La o distanta de aproximativ 10 minute regasim mai multe institutii de invatamant de renume.

Situatia juridica este una clara si transparenta, actele necesare vanzarii sunt pregatitie pentru a facilita o tranzactie rapida si sigura.

Caracteristici

Localizare pe hartă

Propietăți similare

Formular creditrezidential.ro