Pipera 3 camere mobilat si utilat loc cu parcare subteran inclus
Pipera, Voluntari, Ilfov, Romania
Vandut 135,000 EUR EUR - Apartament, Vanzari Apartamente 3 camere
RH-27820-property 80 mp 3 Camere 2 Bai 1 Garaj 2020 an construcție

Va propunem un apartament cu 3 camere complet mobilat si utilat care beneficiaza de un loc de parcare subteran, situat in AppTown North, un imobil rezidential ce isi propune sa iti ofere o experienta deosebita de locuit in nordul Bucurestiului.

Amplasat in vecinatatea cartierelor Aviatiei si Pipera, pe Blv. Pipera nr 1-2E, accesul se realizeaza cu usurinta din si inspre orice locatie din Bucuresti, atat cu mijloace de transport proprii, cat si cu mijloace de transport in comun. La numai 10 min. sunt localizate statiile de metrou Pipera si Aurel Vlaicu, centrele comerciale – Mall Pipera, Mall Promenada si Mall Baneasa, iar la numai 15 minute, te poti bucura de frumusetea parcului Herastrau

Proiectul beneficiaza de experienta si specializarea firmei de arhitectura BAP, care a proiectat cladirea, oferind o identitate aparte.

Dormitoarele, livingul si holul sunt dotate cu parchet laminat marca EGGER, special conceput pentru incalzirea in pardoseala.Peretii interiori beneficiaza de fonoizolatie interioara. Tavanul si peretii sunt zugraviti cu lavabila de culoare alba iar usile de interior sunt marca Pinum.

Tamplaria exterioara este realizata din profile PVC cu 7 camere, culoare gri-antracit si feronerie GU.

Geamurile sunt de tip tripan cu sticla Low-e si 4 anotimpuri.

Confortul termic este oferit de incalzirea prin pardoseala realizata uniform pe toata suprafata locuintei cu sistemele Purmo, unul dintre liderii mondiali in productia de sisteme de incalzire. Poti avea control total in orice zona din incapere, cu ajutorul termostatuluiTempCo classic avand conexiune prin wireless.

Caracteristici

Localizare pe hartă

Propietăți similare

Formular creditrezidential.ro