Email: : office@creditrezidential.ro
Email: : office@creditrezidential.ro
Transforma visul tau in realitate
Vila unicata in nordul Bucurestiului
Strada Iris, Balotești, Ilfov, 077015, Romania
Activ 299,700 EUR EUR - Vanzari Case / vile
RH-29782-property 180 mp 3 Camere 2 Bai 1 Garaj 2019 an construcție 650 mp

Va propunem o vila de lux unica in piata, pozitionata pe un lot de teren de 650 mp cu o suprafata construita 180 mp (terasa 50 mp inclusa) situata intr-un cartier privat cu acces controlat prin bariera si cu sistem performant de supraveghere video.
Casa este construita pe un singur nivel iar intre parter si pod exista placa de beton.
Este compartimentata astfel: hol, bucatarie, living spatios cu acces terasa, dormitor matrimonial cu baie proprie, dormitor secundar, baie pentru oaspeti, camera tehnica, multiple spatii de depozitare, acces pod, doua terase.
Curtea dispune de amenajare cu gazon si plante ornamentale, sistem de irigatie.
Pe langa terase, exista si o pergola care poate fi utilizata ca parcare.
Imobilul beneficiaza de cele mai inalt calitative finisaje, iar pentru alegerea acestora a fost contractat un designer de interior.
Incalzire cu centrala proprie pe gaz iar apa potabila este obtinuta din put propriu ( retea de apa publica in executie cu termen de finalizare 2021)
Imobilul este situat in Balotesti, jud Ilfov, adiacent Soseaua Unirii.
Accesul spre oras se poate face atat prin DN1 cat si pe autostrada Bucuresti-Ploiesti dar mai ales prin drumul judetean 200B.

Pozitionata aproape de natura, lac si padure, cum ar fi padurile Snagov, Corbeanca, Vlasiei, Petresti, lac Moara Vlasiei, Snagov, scoli de echitatie, cabinete medicale, veterinare, supermarketuri, hotel, centre comerciale si de amenajari interioare si spatii verzi (Hornbach), posibilitatile de a petrece timpul liber fiind multiple.
Edenland Park, cel mai mare parc din Romania, reprezinta destinatia ideala pentru aventura in aer liber, relaxare si distractie in familie sau cu prietenii si este situat la aproximativ 5 km.
Therme Bucuresti gazduieste cea mai mare gradina botanica din Romania, peste 800.000 de plante si cel mai mare centru de wellness si spa si se afla la 5-10 minute de condus.
Situația juridică este una clară si transparentă, actele necesare vânzării sunt pregătitie pentru a facilita o tranzacție rapida și sigură.

Pentru achizitia prin credit bancar va sprijinim cu cele mai bune oferte existente in calitate de broker de credite autorizat.

Caracteristici

Localizare pe hartă

Propietăți similare

Formular creditrezidential.ro