Email: : office@creditrezidential.ro
Email: : office@creditrezidential.ro
Transforma visul tau in realitate
Apartament 2 camere, Universitate – FARA COMISION
27-29, Strada Doamnei, Centrul Istoric, Sector 3, Bucharest, 030052, Romania
Vandut 79,700 EUR EUR - Apartament, Vanzari Apartamente 2 camere
RH-29078-property 44 mp 2 Camere 1 Baie 1959 an construcție

#Investitie #Oportunitate – 2 camere de vanzare, situat in zona 0 a capitalei, la Universitate, Str. Doamnei 27, etajul 4/7, imobil cu lift. Renovat complet, semi-mobilat, si bine intretinut, acest apartament poate deveni oricand unul ideal pentru tine si nevoile tale. Vederea este pe spate, fiind protejat de zgomotul urban.

Apartamentul indeplineste cu succes atat standardul locativ cat si standardul comercial. Din punct de vedere investitional, imobilul poate genera un randament anual de cel putin 6% in sistem classic de inchiriere sau poate fi introdus in circuit de inchiriat de tip AirBnB pentru o profitabilitate mai mare.

Imobilul a fost verificat dpdv juridic si indeplineste conditiile pentru a putea fi vandut inclusiv printr-un credit de investitii pentru achizitie. (este asigurabil si nu are risc seismic insa este incadrat la clasa de urgenta U2).

Va stam la dispozitie inclusiv pentru servicii de finantare bancara prin departamentul de creditare care actioneaza in calitate de broker de credite acreditat.

Caracteristici

Localizare pe hartă

Propietăți similare

Formular creditrezidential.ro