Exista oare casa perfecta?

Inainte de a cauta un imobil iti propunem sa ai in vedere cateva lucruri
importante in procesul de identificare imobil:

Inainte de a cauta un imobil iti propunem sa ai in vedere cateva lucruri
importante in procesul de identificare imobil:

Te vezi locuind in ea? Daca raspunsul este da, atunci mergi mai departe cu decizia de achizitie. Daca ai dubii legate de anumite aspecte, apeleaza la un expert Creditrezidential pentru o analiza obiectiva a oportunitatii de achizitie a imobilului.

Suprafata este in topul criteriilor pe care le primim de la  cumparatori.

Suntem convinsi ca pentru tine este foarte important spatiul indiferent de motivul pentru  care achizitionezi o casa si ne dorim sa te putem ajuta.

Initial, majoritatea clientilor nostri stabilesc o limita minima a suprafetei imobilului plecand de la   informatiile de pe  site-urile cu anunturi imobiliare prin analiza imobilelor disponibile .

Te invitam sa faci un exercitiu simplu cu scopul de a analiza corect criteriul suprafata: pentru oricare tip de imobil, in functie de numarul de camere  te rugam sa notezi suprafata pe care o doresti pentru fiecare spatiu al casei (living, dormitor, bucatarie, bai, balcoane, debarale, hol) iar la final sa aduni suprafetele pentru a obtine suprafata utila corecta.

Spre exemplu, poti constata ca un apartament cu 3 camere cu o suprafata utila de 74 mp si doua balcoane face parte din categoria imobilelor cu suprafata mare desi cei mai multi client ne spun initial ca doresc minim 80 mp. Anunturile de pe internet nu mentioneaza intotdeauna suprafata corecta, prezentand valoarea suprafetei construite in loc de valoarea utila.

Valoarea percepută a unei proprietati depinde direct de localizarea acesteia.

De exemplu, investitia in amenajarea unei locuinte de lux intr-un cartier rau famat poate atrage in timp scurt pierderea banilor investiti .

Oferta imobilara este bogata in proprietati care, la prima vedere, pot fi considerate chilipiruri, insa trebuie sa iei in calcul infrastructura sau lipsa acesteia, timpii necesari deplasarilor, consumul de combustibil, oportunitatile pe care le ofera zona coroborate cu nevoile tale de zi cu zi si nu in ultimul rand calitatea constructiei.

Ti-ai dorit mereu o casa intr-o anumita zona, dar preturile iti depasesc cu mult bugetul? Expertul Creditrezidential are posibilitatea de a-ti prezenta alternative: cartiere sau zone care se dezvolta acum si despre care nu ai suficiente informatii insa pot indeplini cu brio criteriile tale.

Este importanta o documentare ampla cu privire la preturi inainte sa te apuci de vizionat. Astfel iti poti stabili mult mai bine criteriile imbinand corect ideile tale cu realitatea din piata. Te invitam la sediul nostru pentru o discutie preliminara GRATUITA in care iti oferim informatii pretioase despre tot procesul de achizitie indiferent de modalitatea de plata alaturi de statistici de preturi pe zonele dorite. La finalul  intalnirii, tu decizi daca ai nevoie de  serviciile noastre.

Indiferent daca achizitionezi cu surse proprii sau parte surse proprii si parte din credit este corect sa te informezi pentru a evita surprize neplacute.

        Pentru detalii click aici

Chiar daca pleci la drum cu criterii foarte clar stabilite, prioritizeza-le. Este posibil sa fie nevoie sa renunti la unele si chiar sa adaugi unele noi.

Criteriile foarte rigide nu fac decat sa iti limiteze optiunile .

Este foarte importanta prin prisma costului cu deplasarile calculat în timp și bani. Cunoastem persoane care petrec in fiecare zi mai bine de 3-4 ore pe drumul inspre locul de munca si ulterior spre casa. Analizeaza cu atentie daca merita sau nu un astfel de scenariu. De asemeni distanta mare fata de unitatile de invatamant este un factor care afecteaza simultan copiii si parintii atat din punct de vedere al timpului efectiv de deplasare cat si din punct de vedere al posibilitatii rezolvarii unei situatii de criza. O decizie eronata poate afecta calitatea vietii.

Va fi doar o locuință temporară sau chiar îți dorești să-ți faci acolo caminul în care sa-ti crești copiii? In functie de raspunsul la aceasta intrebare te putem consilia cu privire la gradul de devalorizare al unui imobil in timp in functie de amplasare si facilitatile zonei , compartimentare imobil, an constructie si mai ales de polivalenta imobilului dpdv al destinatiei finale (ex. rezidential,comercial,etc)

In situatia achizitiei imobilului cu fonduri integral din surse proprii, contractul de vanzare se poate incheia în 3-4 zile in regim normal, sau in aproximativ 2 zile in regim de urgenta. Daca apelezi la un credit ipotecar contractul de vanzare se poate incheia intr-o perioada aproximativa de 2-3 saptamani.

Ajuta-ne sa intelegem ce inseamna pentru tine casa perfecta si te rasplatim cu oferte cat mai apropiate de criteriile tale:

Vrei sa achiti imobilul prin credit?

In calitate de partener KIWI FINANCE iti negociem dobanda, te asistam in relatie cu banca si nu mai pierzi timp pentru obtinerea creditului. Beneficiezi GRATUIT de experienta celui mai mare broker de credite din Romania avand acces la toata oferta bancara.

Serviciul de intermediere financiara este gratuit si nu implica obligativitatea achizitionarii unui imobil prin intermediul Creditrezidential.ro

In calitate de partener KIWI FINANCE iti negociem dobanda, te asistam in relatie cu banca si nu mai pierzi timp pentru obtinerea creditului.
Beneficiezi GRATUIT de experienta celui mai mare broker de credite din Romania avand acces la toata oferta bancara.
Serviciul de intermediere financiara este gratuit si nu implica obligativitatea achizitionarii unui imobil prin intermediul Creditrezidential.ro