Email: : office@creditrezidential.ro
Email: : office@creditrezidential.ro
Transforma visul tau in realitate
Apartament deosebit, 70mp utili, Pod Constanta
6, Strada Telega, Metropolis Residence, Pajura, Sector 1, Bucharest, 012411, Romania
Vandut 89,700 EUR EUR - Apartament, Vanzari Apartamente 2 camere
RH-30018-property 70 mp 2 Camere 1 Baie 2008 an construcție

Agenția Credit Rezidențial are deosebita plăcere să vă propună spre achiziție un apartament de 2 camere în una din cele mai căutate zone ale Bucureștiului.
Amplasat la Parter înalt, într-un imobil finalizat în anul 2008 ce se află la numai 5 minute de Metroul Jiului, cu o suprafață utilă de 70 mp, decomandat, extraordinar de bine compartimentat, zona de zi și cea de noapte fiind inteligent delimitate și cu finisaje de calitate, sunt doar câteva din caracteristicele care fac din această proprietate locul ideal pe care îl căutați pentru a vă oferi confortul si liniștea de care aveți nevoie.

Zona este una sigură, foarte liniștită, fiind ferită de zgomotul urban dar totuși oferindu-vă mai multe oportunități de a ajunge rapid în multe zone importante ale orașului: Baneasa, Aviației, Aviatorilor Piața Presei, Parcul Herăstrău. La o distanță de aproximativ 10 minute regăsim instituții de învățământ precum Colegiul Național Aurel Vlaicu, Liceul Constantin Brâncoveanu, Școala gimnaziala 179, farmacii, supermarket, etc.

Situația juridică este una clară și transparentă, actele necesare vânzării sunt pregătite pentru a facilita o tranzacție rapidă și sigură.

Caracteristici

Localizare pe hartă

Propietăți similare

Formular creditrezidential.ro