Email: : office@creditrezidential.ro
Email: : office@creditrezidential.ro
Transforma visul tau in realitate
Apartament deosebit, 90mp utili, Pod Constanța
Strada Prahova, Chitila, Sector 1, Bucharest, 012421, Romania
Activ 164,700 EUR eur - Apartament, Vanzari Apartamente 3 camere
RH-30662-property 100 mp 3 Camere 2 Bai 2010 an construcție

Agenția Credit Rezidențial are deosebita plăcere să vă propună spre achiziție un apartament superb plin de rafinament si bun gust in una din cele mai căutate zone ale Bucureștiului.
Amplasat la etajul 1, intr-un imobil finalizat in anul 2010 ce se află la numai 5 minute de Metroul Jiului, cu o suprafață utilă de 90 mp, decomandat, 2 băi, un balcon, dressing, extraordinar de bine compartimentat, zona de zi și cea de noapte fiind inteligent delimitate și cu finisaje de cea mai inaltă calitate, sunt doar câteva din caracteristicele care fac din această proprietate locul ideal pe care il căutați pentru a vă oferi confortul si liniștea de care aveți nevoie. Renovat recent, pregătit în totalitate pentru noii proprietari.
Apartamentul se poate vinde mobilat si utilat modern.
Zona este una sigură, foarte liniștită, fiind ferită de zgomotul urban dar totuși oferindu-vă mai multe oportunități de a ajunge rapid în multe zone importante ale orașului: Baneasa, Aviației, Aviatorilor Piața Presei, Parcul Herăstrău. La o distanță de aproximativ 10 minute regăsim instituții de învățământ precum Colegiul Național Aurel Vlaicu, Liceul Constantin Brâncoveanu, farmacii, supermarket, etc.

Eventual se poate achiziționa și un loc de parcare subteran.

Situația juridică este una clară și transparentă, actele necesare vânzării sunt pregătite pentru a facilita o tranzacție rapidă și sigură.

Caracteristici

Localizare pe hartă

Propietăți similare

Formular creditrezidential.ro