Email: : office@creditrezidential.ro
Email: : office@creditrezidential.ro
Transforma visul tau in realitate
Corbeanca- Ostratu, Vilă fastuoasă 180 mp utili, la cheie!
Strada Primăverii, Ostratu, Corbeanca, Ilfov, 77066, Romania
Vandut 199,000 EUR eur - Vanzari Case / vile
RH-30610-property 180 mp 4 Camere 3 Bai 2008 an construcție 570 mp

O vilă cu totul și cu totul aparte. Este una din acele proprietăți unde după achiziție nu trebuie sa mai faci nici o altă investiție sau retușare, doar iți personalizezi și te poți muta într-un spațiu creat pentru a te bucura din plin de confort și aer curat, de o zonă spectaculoasă în care cu siguranță te vei regăsi.

Casa este una extrem de solidă ce a fost finalizată in anul 2008 fiind construită cu cele mai bune materiale din piata de la acea vreme. Gândită cât se poate de practic pentru a asigura confortul unei familii care isi doreste liniste, intimitate si o gradina generoasa

Teren de 570 mp, stradă asfaltată, toate utilitatile trase, extrem de bine compartimentată, camere mari si luminoase, fiecare dormitor are baie proprie si dressing.
Renovată recent, sanitare schimbate, cabine de dus noi, totul pregătit pentri noii proprietari.
Foarte aproape de Centrul comercial din Corbeanca, de Paradisul Verde precum si de statia de Ratb 441, legatura din Corbeanca cu Piata Presei Libere.
Se poate achizitiona separat teren pentru o curte si mai spatioasă.

Situația juridică este una clară și transparentă, actele necesare vânzării sunt pregătite pentru a facilita o tranzacție rapidă și sigură.

Caracteristici

Localizare pe hartă

Propietăți similare

Formular creditrezidential.ro